Giftigt Avfall är PK

Giftigt Avfall Band

Vad har den italienska kamorran med svensk punk att göra? Jo, du förstår att oavsett hur öppensinnad en är så finns det två fack att dela in människor i: de som älskar giftigt avfall och de som inte gör det.

Giftigt avfall omsätter 221 miljarder sek

I närke älskar de giftigt avfall så mycket att de hyllar bandet med en evigt brinnande sophög 157 meter över havet. Det är närkes högsta punkt. Likt Gehenna pyr, puttrar och ryker den som en hyllning till bandet. På toppen av kullen har de satt en skylt med Hollywoodbokstäver som en hyllning till Giftigt Avfalls sångerska Johanna.

I Italien går hyllningarna ännu längre, kokain är som bekant ett populärt tidsfördriv i italien, men faktum är att kokain och övriga knarkrelaterade intressen omsätter futtiga 7,2 miljarder euro – att jämföra giftigt avfall som omsätter hela 23 miljarder euro (221 miljarder svenska kronor!!!). Giftigt avfall är en vogue i sydeuropa.

Kumlabornas hyllning till Johanna i Giftigt Avfall

Varför älskar vi Giftigt Avfall?

För att de får våra flimmerhår att krulla sig i öronen. För att de får stigbygeln att skallra som en maraccas på de dödas dag. För att Johanna sjunger som en borr i ryggraden på politiker utan samvete. För att de är så inihelvete PK och för att de förstår att sjunga om oss med neuro-atypiska hjärnor som käkar så mycket piller att vi inte vet vilka små vita tabletter som vi ska äta själva och vilka som är till katten.

Smakprov:

 

Kommentarer inaktiverade.