Bob Fucking Malmström är PK

Finland är svenskhetens livmoder

Svenskhetens sista utpost är så klart Finland. Bidragssvenskar som konkurrerats ut på hemmaplan ser vår forna koloni i öst som en livmoder att krypa in i. Där ligger de sedan och skälver i fosterställning så försvagade att de inte ens orkar gå ut och slentrianheila utanför sitt närlivs. Men de tröstar sig med känslan att det nästan är som i gamla Sverige.

Bob Malmström ska väcka det sovande folket

Bob Malmströms kall är att väcka detta sovande folk för att Sverige inte längre ska behöva trona på minnen från fornstora dagar utan på riktigt vara stort. Östersjön ska återgå till att bli en svensk insjö. Den revolutionerande idéen med skattefinansierade friskolor ska sänka det kommunistiska PISA-måttet till bottennivåer och med debutalbumet ”Tala svenska eller dö” var budskapet tydligt: Jan Björklunds sexfantasi om språktest för medborgarskap i den Svenska Unionen ska bära den nya Svenska Identiteten.

Den Svensk-Finska unionen har som idé tynat bort med åren, efter andra världskriget ville Finland återgå till Sverige men vi tackade för ligger med ett bidrag motsvarande några finska BNP:n. Nu ska denna vackra romans spira igen.

PK-Festivalen och Finlands-svenska institutet välkomnar Bob Malmström

Bob Malmström står för ett viktigt politiskt bidrag till festivalen. Wille Crawford, Ultima Thule och Bedårande Barn i all ära men de är ju totalt omusikaliska moppepojkar som saknar den internationella flärden hos Bob Malmström. Äntligen har högern fått ett band som klarar de egna språktesten och dessutom kan stämma sina egna gitarrer.

Kommentarer inaktiverade.