Gigtips – Elvira Bira, Nizui & Fon Restorff

PK-Certifierat gig och galapremiär för Musikalen Nattkirurgen av Fon Restorff. Fri entré, band på scenen: Nizui, Elvira Bira och Fon Restorff den 1:a oktober på Restaurang Snövit. Läs mer här

Elvira Bira

Tänk dig en punkare med tuppkam sedan 1966 och som sett mer av punkhistorien än Chelsea hotel. Ok, tänker du på punkaren nu? Urpunkaren som är så punkig att den fortsatt gå på gig efter gig och festival efter festival. Att den utvecklats som organism så pass att den kan överleva på ljummen folköl och har en tinnitus så kraftfull att den stämmer ur gitarrer i omgivningen.

Just den punkaren, urpunkaren, klassar folkpunkbandet Elvira Bira som ett av Stockholms absolut bästa liveband.

Nizui

Post-punk, bensinpump och hardcoredunk för den som gillar upplevelsen av att sniffa på poppers tillsammans med David Bowie. Om du aldrig sniffat poppers med Bowie så är det här ett utmärkt substitut för upplevelsen. En unik kombination av hjärtklappning, mandelkubbsdoft och en välkomnande avslappning.

Fon Restorff

OCDisco bandet framför för första gången hela skräckmusikalen Nattikirurgen: extremt långsam klezmer, dansband, barock tysk schlager och pub-anchor rock.

 

Kommentarer inaktiverade.